0-1 Filip Zahn (Sebastian Lindahl) 39 min

Kaj Nurmi 67 min
Michael Nilsson 76 min
Mathias Herrström 86 min
Nicklas Mattsson 87 min

ÖT Smygehuk är fortfarande obesegrade efter två omgångar. Matchen borta mot Kivik hade två olika ansikten. I den första halvleken var det ÖT som var bäst medan i den andra halvleken var det Kivik som var det bättre laget. I matchens 12:e minut skjuter Filip Zahn ett skott som turligt täcks ut till hörna. Under de inledande 15 minuterna har ÖT tre halvchanser tack vare sin höga press men detta gav inte utdelning. I den 21:a minuten tar sig Filip Zahn fram på kanten och spelar snett bak mot Anders Nilsson som försöker skjuta men en Kivikförsvarare hinner dit och av motlägget blir det inget. I den 27:e minuten rinner Anders Nilsson igenom efter fin framspelning av Robin Liljegren och kommer fri mot målvakten. Först halkar Anders till och man trodde att chansen runnit ut i sanden men sen halkar målvakten till vilket leder till en 50/50 duell där målvakten lyckas rädda ut till hörna. I den 36:e minuten skapar Kivik sin första heta chans då ett inspel spelas snett in i ÖTs straffområde och en relativt ostörd Kivikspelare lyckas få bollen över mål. I den 39:e minuten spelar Sebastian Lindahl fram bollen till Filip Zahn som vänder om och skjuter ett inte alltför märkvärdigt skott men målvakten är på bollen men lyckas inte rädda den. 0-1 för ÖT Smygehuk. Detta var Filips 3:e seriemål i år. Andra halvlek inleder ÖT bra men allt eftersom tiden går så tar hemmalaget över mer och mer. Men den första heta chansen i andra är ÖTs. I den 54:e minuten får ÖT en frispark i bra läge. Martin Jönsson smeker den runt muren och bollen tar i insidan av stolpen och går längs mållinjen innan en Kivikförsvarare kan rensa undan. I den 63:e minuten räddar inbytte Victor Larsson en boll på mållinjen. Efter 77 minuter kommer så kvitteringen. En frispark i bra läge slås mot första krysset men ändrar riktning på Mathias Herrströms axel och ställer Andreas Sonesson i målet helt. Otur där. I den 79:e minuten kommer inbytte Oliver Oliveros fri men får bollen lite för långt ifrån sig och i det läget sträcker sig Oliver igen i sitt onda lår och får bytas ut. I den 82:a minuten frå ÖT ett liknande frisparksläge som tidigare då bollen tog i stolpen. Pånytt slår Martin Jönsson bollen runt muren mot samma stolpe men målvakten lyckas slänga sig dit och få bollen i bröstet. Under matchens avslutande 5 minuter satsar ÖT allt på ett kort och går över till en 3-4-3 uppställning men det ger ingen utdelning. Matchen slutar 1-1 vilket vi ska vara nöjda med. Vi var bättre i första halvlek då vi borde gjort något mål till men hemmalaget var det bättre laget i den andra halvleken så ett ovagjort resultat var väl rättvist. I nästa match väntar Blentarps BK på bortaplan på lördagen den 24:e april klockan 14:00.